top of page
1.jpeg

Thai Corner X Sommervibe

Oppdag smakene av Thailand på Sommervibe 2024 med Thai Corner! Strategisk plassert ved parkeringsplassen utenfor Odderøyhallen, gjør Thai Corner det enkelt for alle festivalgjengere å nyte autentisk thaimat. Finn veien til Thai Corner på Marviksveien 88, ved Marvikskrysset på Lund – et steinkast fra Kristiansand Stadion og Marvika Torv. 
Thai Corner vil servere mat på Sommervibe 2024

15% Rabatt hos Thai Corner for deg med Sommervibe-billett

De som allerede har sikret seg billetter til Sommervibe, kan glede seg over en eksklusiv 15% rabatt hos Thai Corner helt frem til festivalstart den 1. juni.

Meny

3.png
Phad Thai

En signaturretten fra Thailand, Phad Thai er en harmonisk blanding av stekte nudler, friske grønnsaker, egg og tofu, krydret med tamarind, fiskesaus og en hint av chili. Toppet med knuste peanøtter og en kile av lime, er dette en smaksfest som vil lyse opp smaksløkene dine.

2.png
Rød Karri

Vår Rød Karri er en aromatisk symfoni av myke kyllingstykker og friske grønnsaker, simmeret i en rik og kremet saus laget med rød karripasta og kokosmelk. Serveres med duftende jasminris, dette er et varmende måltid som garantert tilfredsstiller.

4.png

Kyllingvinger og Våruller

Kyllingvingene våre er sprø på utsiden og saftige på innsiden, med en perfekt balanse mellom søtt og krydret. Våre håndrullede våruller er fylt med de fineste grønnsaker og glassnudler, og serveres med en søt og sur saus til dipping – en ideell kombinasjon for en lett og tilfredsstillende matbit.

bottom of page